Treceți la conținutul principal

Loro Parque Tenerife pentru parinti, pentru bunici, pentru pitici


 
Loro Parque locul unde puteți petrece o zi de neuitat în familie .

Vă veți întoarce cu o mulțime de fotografii spectaculoase, și povești de invidiat.

Ne începem ziua cu Showul Focilor. Să nu uităm Loro Parque este una dintre cele mai cunoscute  atracții din Tenerife, dar și din lume. Parcul a primit de asemenea certificarea de Animbal Ebassy, Ambasador al Animalelor.

Orice ați văzut pe Nat Geo Wild, puteți găsi aici. Papagali exotici, foci, tigri, delfini, rechini, și lista poate continua la nesfârșit.







Expoziții

Puteți achizționa un card anual dacă sunteți prin zonă sau un pass de o zi. Cardul anual costă 99 euro/pers și 66 euro/copil pentru non rezidenți iar un card de 2 persoane 149 euro, intrarea este liberă pentru copiii sub 6 ani. Pentru o excursie de o zi puteți achiziționa și Pachete Premium la 56 euro/pers/zi și Diamon Tour la 84 euro. Pentru aceste opțiuni trebuie cută rezervare cu 24 h înainte. 
Aici link discoverytour@loroparque.com si http://tickets.loroparque.com/gb/one-day-tickets/1894-diamond-tour-adulto.html
 


   
Și acum  începem turul Lor Parque cu Aqua Viva: simfonie de lumină și culoare.



Pare o proiecție suprarealistă de culori si forme - o expoziție nemantâlnită de animale marine care trăiesc în apele tropicale ale planetei. Expoziția constă în 500m² de acvarii și tunele 65,000 litri apă, plus zona de hrănit meduzele, acvariu pentru rechinii de recif,  rechinii cu bot alb și alte câteva sute de pești colorați. Astfel avem ocazia să urmărim live animale marine din două categorii diferite ale lanțului trofic: pradă si prădător. Enjoy!




Urmează Grădina de Orhidee, Observaratorul de Păsări unde puteți vedea povestea Papagalului Spix, zona special amenajată pentru copii Kinderlandia - un parc de distracții pentru copii în interiorul Loro Parque. Trasee prin copaci, poduri suspendate și tunelul șarpe.
Toate acestea asteaptă să le descoperiți!



Acum mergem pe Planeta Pinguinilor o reproducere fidelă a zonei arctice zăpadă adevărată, un iceberg și sute de pinguini curioși. Say Cheese!




Acvariul cu 12 expozitii tematice.

Apa din acvariu este adusă direct din Oceanul Atlantic, care este doar la 150 metri distanță de parc. Poziția privilegiată a insulelor Canare permite ca să fie folosită apa direct din ocean, apă ce este filtrată, tratată și sterilizată printr -un întreg sistem de osmoză, ajungând astfel în acvariu.



                 



Jungla de Papagali
  
Vegetație luxuriantă, ficuși, palmieri fac din Loro Parque o adevărată oază de relaxare și conectare cu natura. În timp ce vă plimbați agale prin junglă, lăsați-vă purtați de sunetul cascadelor și cântecul papagalilor. Aici pare a fi un rai al păsărilor tropicale, așa că luați-vă un binoclu și să pornim la bird watching.

 
    
 
 


 



Ca de obicei cuvintele sunt de prisos vă las să vă bucuri de poze.  

Și vă invit cu mic cu mare la Loro Parque!



  



 













 
 



Postări populare de pe acest blog

Căutați idei de city-break? Bari, una din numeroasele comori ale Italiei

Pe neașteptate a venit vremea vacanțelor și city-breakurilor. De aceea m-am gândit din nou la Italia . Astăzi despre Bari, oraș pe care l-am vizitat de două ori. Spre Bari aveți zboruri directe de 4 ori pe săptămână  (luni, miercuri, vineri, duminică), așa că nu ar trebui sa fie greu să vă hotărâți. Din Bari puteți ajunge oricând în alte părți ale Italiei, închiriând o mașină, iar Bari este un loc ce poate fi vizitat indiferent de sezon. Eu am fost atât vara cât și primăvara. Așa că m-am gândit să dedic o sesiune specială mai multor orașe din Italia, pentru că Italia ''it’s a bliss!'' Bari este o destinație tipic city-break dar și punct de pornire spre alte frumuseți ale Italiei, poate nu atât de cunoscute ca: Matera (orașul de piatră) și Alberobello (satul căsuțelor de pitici). O să încep cu un pic de istorie. Bari este o ancoră a creștinismului, și poate nu mulți știu că aici se găsesc moaștele Sfântului Nicolae. Ne putem mira chiar, fiindcă e drum lu
Creasta Fagarasului:Curmatura Bratilei-Plaiul Foii ziua 6 (9 august 2013) Dis de dimineata, acum un pic mult prea de dimineata, dupa ce am dormit in refugiul Curmatura Bratilei, iata-ne ajunsi la final. Efortul de a ne trezi inainte de ora 6 ne este rasplatit, cu primul si singurul rasarit de soare de pe traseu. Dupa ce trecem de varful Bratila, facem  un zoom in partea dreapta cu creasta Iezerului, si la aproape o ora de la plecare ajungem langa fostul refugiu Berevoescu unde gasim un izvor amenajat de aceasta data, cu debit foarte bun. Ocolim varful Berevoiescu, si iata-ne ajunsi la refugiul din zona Comisul, identic cu cel din Curmatura Bratilei. Pana acum am avut un ritm sustinut, sa ne fi ajutat si racoarea diminetii, asa ca sa tot fi fost vreo 10 cand intram in padure. Din saua Lerescu  mai surprindem masivul Iezer pentru ultima oara inainte de a ne lasa
Creasta Fagarasului:Turnu Rosu-Lacul Avrig ziua 1 (4 august 2013) Visand la vreme buna si aventuri de neuitat, am pornit sambata dimineata din curtea cabanei silvice de langa Manastirea Turnu Rosu, pe traseul Chica Pietrelor. Ne setasem asteptarile in jur la 2-3 ore, dar urcusul incepea deja cu o panta deloc imbietoare pentru 8 si jumatate dimineata. Noroc ca nu a durat mult pana ce am iesit in prima poiana, vreo 45 de minute; dupa un scurt popas si o priveliste asupra localitatii Turnu Rosu si raului Olt, am ajuns si la golul alpin din Chica Pietrelor Traseul incepuse in forta, o data ajunsi in Chica Pietrelor mai erau 3 ore pana in Saua Suru. Chiar si lacul Avrig, destinatia finala a primei zile, parea acum la o azvarlitura de bat. Vremea buna, cerul de un albastru patrunzator, verdele varatic al muntelui, totul parea sa indice o vreme ideala pentru a parcurge creasta mult iubitului Fagaras. In curand, trecem de zona